Vardag med Nordefors

Mat, trädgård och det vackra Sverige

lördag 2 juli 2011

Vardag med Nordefors flyttar till http://nordefors.com/

›
Foto: Johan Dahlborn Nu flyttar jag för att fräscha upp bloggen och utöka mina möjligheter i och med en mer avancerad sida. Sidan kommer att...
2 kommentarer:
fredag 1 juli 2011

Smör till grillat - Café de Paris

›
Har man väl smakat detta kryddsmör så räds man inte antalet ingredienser. Mitt tips är att gå ihop några stycken och göra en stor sats. Koll...
1 kommentar:
onsdag 29 juni 2011

Kaffe - ZOÉGAS digitala kaffeskola del 5

›
Sista delen i Zoégas kaffeskola och nu ska du få lära dig det lilla extra för att kunna imponera med färskmalet kaffe. Lycka till! Det lil...

Grilla - Lamm- och fläskytterfiléspett, grillsnurra och parmesansås

›
 Vi är på landet och där grillar vi mest varje dag. Hade från en fest över färsk lammytterfilé och mamma kompletterade med fläskytterfilé oc...
1 kommentar:
tisdag 28 juni 2011

Tävling - vinn en vitlöksrivare från Malva Krukmakeri

›
Har du skickat in ditt bidrag till tävlingen? Jag vill ha ditt bästa recept på sås, glaze eller marinad med vitlök.  Du har chans att vinna ...

Bröd med müsli

›
   Här har jag använt det sista i müsliburken för att skapa ett saftigt och fiberrikt bröd. Jag använder Saltå Kvarns mjöl eller mjöl från m...
måndag 27 juni 2011

Delikatesser från regionen Parma i Italien

›
 Jag fick under en förmiddag lära mig allt om delikatesser från Parma i norra Italien. Jag tänkte nu föra vidare mina kunskaper till dig. T...
›
Startsida
Visa webbversion

Om mig

Mitt foto
Karoline Nordefors
Täby, Sweden
Intresset för mat kommer från min mamma och mormor. De är och var fantastiska på att laga mat. Har vuxit upp på mat lagad från grunden och det är så jag vill fortsätta. Rena råvaror och livsmedel utan onödiga tillsatser är viktigt liksom att använda det som säsongen erbjuder.
Visa hela min profil
Använder Blogger.