Rör ihop rumsvarmt smör, örter (t ex timjan, oregano eller rosmarin) och salt och peta ner smöret i löken. Vik ihop folien runt löken och lägg den tidigt på grillen, den tar tid, ca 20-25 min. Jag brukar annars förkoka löken och låta den svalna och sedan fylla den med smör. Då räcker det att löken blir varm ca 10 min.
torsdag 22 juli 2010
Foliegrillad lök fylld med örtsmör
Rör ihop rumsvarmt smör, örter (t ex timjan, oregano eller rosmarin) och salt och peta ner smöret i löken. Vik ihop folien runt löken och lägg den tidigt på grillen, den tar tid, ca 20-25 min. Jag brukar annars förkoka löken och låta den svalna och sedan fylla den med smör. Då räcker det att löken blir varm ca 10 min.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar