Jag skär ner dagsgammalt vitt bröd i små bitar och lägger dem i en plastpåse. Häller på en skvätt olivolja och skakar runt. Smaksätter med salt och peppar och lägger krutongerna på en plåt med bakplåtspapper. Torkar krutongerna tills de är gyllenbruna och krispiga 15-20 min på 175-200 grader. Passa noga så de inte bränns.
torsdag 29 juli 2010
Krutonger - krispigt och gott
Jag skär ner dagsgammalt vitt bröd i små bitar och lägger dem i en plastpåse. Häller på en skvätt olivolja och skakar runt. Smaksätter med salt och peppar och lägger krutongerna på en plåt med bakplåtspapper. Torkar krutongerna tills de är gyllenbruna och krispiga 15-20 min på 175-200 grader. Passa noga så de inte bränns.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar