Tar vad jag har i kylen och gör en förrätt. Har Cranks fullkornsbröd som grund, rostar det snabbt knaprigt i ugnen på 250 grader grill. Tar ut brödet och lägger i en ugnsfast form. Lägger på en skiva getost och gratinerar tillsr osten börjar smälta. Ta ut bröden och strör över pinjenötter, solrosfrön eller något annat (jag hade en fröblandning med solrosfrön, pumpafrön och svarta sesamfrön) samt en klick honung. Gratinerar tills honungen smält.
fredag 28 augusti 2009
Nu är det slut på veckan, dax för fredagsmys
Tar vad jag har i kylen och gör en förrätt. Har Cranks fullkornsbröd som grund, rostar det snabbt knaprigt i ugnen på 250 grader grill. Tar ut brödet och lägger i en ugnsfast form. Lägger på en skiva getost och gratinerar tillsr osten börjar smälta. Ta ut bröden och strör över pinjenötter, solrosfrön eller något annat (jag hade en fröblandning med solrosfrön, pumpafrön och svarta sesamfrön) samt en klick honung. Gratinerar tills honungen smält.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar