Under marängen döljer sig en gömma av säsongens bär.
Säsongens bär med marängtopp 4 portioner
Bär
Socker ca 2 msk eller efter smak
Maräng
2 äggvitor
3/4 - 1 dl socker
Sätt ugnen på grill 250 grader. Vispa vitorna och häll eftersom i sockret och vispa till en fast blank smet. Lägg bären i ugnsfasta formar och fördela marängen över. Gratinera marängen några minuter tills den fått lite färg. Passa noga. Servera genast.
Bär
Socker ca 2 msk eller efter smak
Maräng
2 äggvitor
3/4 - 1 dl socker
Sätt ugnen på grill 250 grader. Vispa vitorna och häll eftersom i sockret och vispa till en fast blank smet. Lägg bären i ugnsfasta formar och fördela marängen över. Gratinera marängen några minuter tills den fått lite färg. Passa noga. Servera genast.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar