lördag 18 juni 2011

Spa - Yasuragi Hasseludden Kids


 Foto: Yasuragi Hasseludden
Familjeyoga, Fish Spa och sumobrottning är några av nyheterna när Yasuragi Kids öppnar 17 juni. Dessutom återkommer tidigare favoriter som mangahörna, samurajstig, karaoke och massagesaga. Och förstås det japanska badet.

- I år har vi laddat upp med många spännande nyheter som jag tror kommer locka både nya och återkommande gäster, säger Anna Spjuth, VD. Vissa av aktiviteterna är stillsamma, men inte alla. Gemensamt är att de ska stimulera fantasin och bli minnen som barn och vuxna har ihop.

Normalt är det 16-årsgräns på Yasuragi Hasseludden. Men under Yasuragi Kids, 17 juni till 14 augusti, är gäster i alla åldrar välkomna. Då blir hela verksamheten inriktad på aktiviteter för både stora och små. Barnen smyger som ninjor, bygger sin egen drake, går på yoga, badar och njuter av den goda maten.
Barn som är över åtta år kan få behandlingar som massage, ansiktsrengöring och fotbehandling med chokladinpackning. För alla barn finns Japanpyssel där man kan vika sin egen trana, teckna manga, måla och göra drakar. De allra minsta barnen kan koppla av i en myshörna.
Man kan besöka Yasuragi Kids över dagen eller bo kvar en eller flera nätter.


Årets nyheter
Familjeyoga är en yogaform speciellt utvecklad för Yasuragi Kids av wellness-profilen Annette Lefterow, där barn tillsammans med sina föräldrar får uppleva yogans positiva kraft och energi.

Sumobrottning är en kombination av lek och tradition. En rolig och utmanande fysisk aktivitet som inleds med att barnen får kunskap om sumobrottning och sedan får prova själva.

Fish Spa – stoppa ner fötterna i ett bad av levande, små exotiska terapeutfiskar. Garanterat en spännande och annorlunda upplevelse för vuxna och barn.

Aqua Kids är en vattenaktivitet för hela familjen som görs i ett lugnare tempo i vår stora pool. Finns också i en variant för vuxna, Ai Chi.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar