söndag 27 februari 2011

Lek & Bus InfraCity Stockholm


 Som dom säger, det är stort!

 Genom entrén kommer man in i caféet, som har 300 sittplatser. Det serveras fräscha sallader, matiga smörgåsar, korv, pizzaslice och pannkakor. Stora bakverk och gott kaffe finns också.

 Mycket av designen i leklandet kommer från Italien, det liknar verkligen inget annat.
Förutom det stora klätterområdet finns dessa fina cykelbanor. Klättervägg, studsmattor, basket- och fotbollsplan medmera finns också.

Djungeltemat med många djur i naturlig storlek är imponerade.

För de mindre barnen finns ett mindre område med klätterställning, bollhav och kuddar.

Barnen kommer att älska detta lekland, allt finns. Eftersom det är nytt så är det självklart väldigt fräscht, det återstår att se om det bibehålls. Vi kommer att bli stammisar, efter dotterns positiva erfarenhet.

2 kommentarer:

  1. Konflikt rädda chefer som inte kan ta ansvar för olyckor. Stockholms största lekland utan barnvagnsparkering. Du får INTE ta med vagen in utan får lämna ditt sovande barn i en skrikig hall. Som jag sa innan det största leklandet men inga barnvagnar är välkomna kom ihåg det innan ni åker hit om ni gör det efter detta. Besvikna Föräldrar

    SvaraRadera
  2. Jag har varit i kontakt med de ansvariga för Lek & Bus och frågat varför man inte får ta in vagnar. De svarar att det är brandskyddsbestämmelser från brandingenjören i Upplands Väsby. Inga vagnar får tas in men babyskydd och vagnsinsatser går bra. Dessutom finns nu ett antal bäddar som barnen kan sova i. Har du några frågor kring brandskyddet så är du välkommen att kontakta brandingenjör Daniel Malm 08-594 103 86.

    SvaraRadera