onsdag 23 februari 2011

Röd currygryta med torsk

 Inga märkvärdig ingredienser men resultatet är smakrikt och värmande.

Fisk, grönsaker och rikligt med smak från den röda currypastan. Gott, snabbt och mättande tillsammans med ris.


Röd currygryta med torsk 4 port

1 pkt torskfilé
1 msk olja
1 morot, tunt skivad
1 röd paprika, i bitar
1 gul lök, hackad
1-2 äpplen, i bitar
1-2 msk röd currypasta
1 burk (400 g) kokosmjölk light
2 msk pressad citron
1/2 tsk salt
4 port kokt ris

Tina fisken lätt och skär i bitar. Fräs grönsakerna i olja, tillsätt röd currypasta, kokosmjölk och pressad citron. Låt sjuda ca 5 min. Lägg i fisken, rör om och låt koka upp. Sjud ca 5 min. Smaka av med salt och servera med ris.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar