Vi använder mycket färsk ingefära men de skrumpnar snabbt om de får ligga några dagar. Nu skalar jag ingefärsroten och fryser in dem i en plastpåse. Att riva dem frysta är enklare än när de är färska.
Måndag
Kyckling tikka masala
Tisdag
Laxburgare med citronsås och grönsaker
Onsdag
Pasta med grönsakssås
Torsdag
Röd currygryta med torsk och grönsaker
Fredag
Bresola med tomatsofrito och auberginecrème
Grillad biff och sparris med tapenade, parmesanost, olivolja och citron
Stekta äpplen med blåbärskompott och vaniljglass
Lördag
Crostini med tapenade, bresola och auberginecrème och vitlök och tomatsofrito
Paj med persisk köttfärssås
Havrefras med vaniljyoghurt och blåbärskompott
Söndag
Vegetarisk wok med äggnudlar
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar