onsdag 24 november 2010

Kycklingwok med äggnudlar

Wok är riktigt bra vardagsmat, snabbt och gott.


Kycklingwok med äggnudlar 2 port
 
1/2 pkt äggnudlar
2 kycklingfilée, strimlade
1 msk olja
salt, peppar
2 morötter, i tunna skivor
100 g broccolibuketter, i mindre bitar
1/2 röd lök, tunt skivad
2 msk teriyakisås
salt, svartpeppar
(1/2 dl cashewnötter, rostade och krossade)
 
Koka nudlarna enligt paketet. Häll av vattnet. Skär kycklingfiléerna i strimlor. Woka kycklingköttet i olja i en stor stekpanna, tills bitarna är brynta runt om. Salta och peppra.
Tillsätt morötter, broccoli och röd lök och woka någon minut. Tillsätt nudlar och teriyakisås. Låt woken bli het. smaka av och tillsätt ev mer teriyakisås. Strö ev över cashewnötter.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar