tisdag 16 november 2010

Tankar och upplevelser från Det goda köket

 Ögonöppnaren i år var världens första pizza automat. Bakar pizza på 3 minuter av enbart de bästa råvarorna från Italien. Jag vet inte riktigt vad jag ska tycka. Det är ju inget fel på ingredienserna och på vissa platser kan det säkert fungera. Vad tycker du?
Årets trevligaste företagare var Nordisk Deli från Skellefteå. Ett litet företag som producerar och säljer delikatesser av norrländska råvaror såsom bär och svamp. Odlar också chilifrukt och örter för att använda i produkterna. Jag köpte Lingon balsamico och Aronia- och blåbärsglögg, annorlunda och mycket välsmakande produkter.

 Mässan i övrigt var mycket bra. Tycker att det var en trevlig stämning, bra blandning av mat och dryck, mycket smakprover av mycket bra produkter och förstås en hel del nya spännande produkter. Handlade en hel del förstås, som vanligt, och hade en fantastisk dag tillsammans med min kära mor.

Lantmännen har nu en kampanj med fokus på att få oss att slänga mindre mat. Bra mat är värd att vara rädd om. Nu kan man beställa en bok som handlar om hur du kan laga något gott Dag 1 och använda det som
blir över till ännu en spännande måltid Dag 2.
En bok att spara för att sluta slänga. Kostar inte mycket och har en hel del fina recept och tips.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar