lördag 6 november 2010

Tagliatelle med grönsaker, grädde och kyckling

Gjorde en gräddig pasta med det som fanns hemma och smaksatte med sambal oelek. Toppade med stekt kycklingfilé och parmesan.


Tagliatelle med grönsaker, grädde och kyckling 2 port

150-200 g tagliatelle
1 paprika, i bitar
1 gul lök, finhackad
1 vitlöksklyfta, pressad
10 champinjoner, i klyftor
ca 2 dl vispgrädde
sambal oelek
salt
peppar
2 kycklingfiléer
färsk parmesan

Stek kycklingfiléerna. Bryn champinjonerna och tillsätt sedan grönsakerna. Stek dem några minuter, paprikan ska fortfarande vara lite krispig. Tillsätt grädde och sambal, salt, peppar efter smak. Låt koka ihop till en simmig röra. Blanda såsen med pastan. Lägg upp på tallrikar och toppa med kycklingen och färskriven parmesan.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar