onsdag 16 mars 2011

Indisk kyckling i tortilla med grönsaker

Smakrik kyckling med influenser från Indien serveras på tortillabröd med både färska och varma grönsaker. En enkel yoghurtsås med mango chutney får komplettera denna vardagslyxiga måltid.


Indisk kyckling i tortilla med grönsaker 4 port

1 sats marinerad kyckling
2 tsk salt

4 stora tortillabröd
Färska grönsaker t ex, sallad, gurka, tomat, paprika
Stekta grönsaker t ex lök, paprika, vitlök
Tjock naturell yoghurt
Mango chutney

Skär alla grönsaker i mindre bitar. Stek kycklingen och salta. Fräs lök, paprika och vitlök i olja. Salta och peppra och stek tills de blir mjuka men fortfarande har lite spänst. Rör ihop yoghurt och mango chutney, smaka av med salt. Servera kycklingen på tortillabröd med färska- och frästa grönsaker och yoghurtsås.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar