Snabb och god wrap med en köttfärs- och grönsaksfyllning som smakar som vårrullar.
1 gul lök, halverad och skivad
400-500 g vitkål, strimlad
200 g champinjoner, skivade
300 g köttfärs
1 köttbuljongtärning
salt
peppar
1-2 tsk kinesisk soja
1 burk konserverade böngroddar, sköljda
8 små tortillabröd eller pitabröd
Sås:
1 dl crème fraiche
2 msk sweet chilisås
Fräs lök, vitkål och champinjoner i en stor stekpanna i lite olja. Lägg åt sidan. Stek färsen 3-4 minuter och smula sedan ner buljongtärningen. Tillsätt salt och peppar. Rör i de stekta grönsakerna och tillsätt soja. Avsluta med att lägga ner böngroddarna. Smaka av med soja, salt och peppar. Värm ev. bröden enligt anvisning på förpackningen. Rör ihop såsen. Fyll bröden med köttfärsröran och toppa med såsen.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar