lördag 18 juli 2009

Sol och bad i semesterparadiset

Vi anländer till Lysingsbadet, 3 km från centrala Västervik. Det är kö, lång kö till incheckningen. Men, anläggningen sköter det snyggt och alla som bokat plats får köra in och senare anmäla ankomst.

Det var helt fullt på campingen men ändå väldigt lugnt. Nackdelen var att det hela dagarna var kö till dusch och toa, det behövs definitivt fler servicehus.
Du behöver aldrig ha tråkigt. Träffa Lysse, campingens egen sälkompis, delta i Artistskolan och Sago, sång & pyssel för de minsta, skattjakt med Pirates of Lysingsbadet, prova på att segla på Krona Segelcenter, After Beach eller Guitar Hero för ungdomarna och asiatisk trädgård, Lysingsbadets Spa & Beauty, krogshower med gruppen ShowU för de vuxna...vad sägs om det? För hela familjen finns många aktiviteter, bland annat kan ni klättra upp på Äventyrsberget och göra en familjekamp! Lysingsbadet har ett alldeles eget aktivitetsprogram för alla åldrar.

Om du längtar efter närheten till havet eller om du vill ha nära till staden?
Om du söker en aktiv semester eller om du letar efter en plats där du verkligen kan slappna av?
Då ska du åka till Västervik och Lysingsbadets semesteranläggning. Varje kväll gick vi en promenad runt hela campingen och utsikten är fantastisk!

På området finns det spångar ut till små öar där alla kan hitta sin egna solvarma klippa.

Jättemysigt att gå ut och äta middag här på kvällen, ta med sig grillen och njuta i kvällssolen.

Under Hasselörodden, den 15 juli, ror man från Hasselö i originalrenoverade ekor. Roddarna och deras passagerare tas emot av tusentals människor i Fiskehamnen i centrala Västervik. Man avslutar sedan med en gemensam promenad till Båtsmansgränd, där det är skärgårdsmarknad.

Kommentar: Jag kan verkligen rekommendera Lysingsbadets camping, det är en av Sveriges absolut bästa campingplatser. Avgiften per dygn är ganska dyr (i Juli 315:-, tomt med el) men då ingår fri tillgång till servicebyggnader med toaletter, duschar, tvättstugor och kök. I boendepriset ingår även fritt inträde till poolområdet med tempererade utomhuspooler och
vattenrutschbanor. Närheten till Västervik gör att man lätt kan cykla in och äta middag eller shoppa.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar