fredag 24 juli 2009

Sommarsallad med dijon och honung


Den här salladen kan du servera till allt. Jag gör en dressing på 1 msk dijon, 1 msk honung, 1 msk rödvinsvinäger, salt, peppar och 1-2 msk olivolja. Blanda allt utom oljan och droppa sedan i den under vispning. Delar kokt färskpotatis och sockerärtor i mindre bitar och blandar med dressingen.


Blandar sedan ner de grönsaker jag har hemma t ex paprika, tomat, gurka, sallad, persika, avokado och salladslök. Blanda i salladen precis innan servering då den annars blir trött och sladdrig.


Ikväll serverade jag salladen till grillad flintastek och en sås på yoghurt, ajvar relish, vitlök, salt och peppar.


Igår åt vi salladen med stekt halloumi och Crema di Balsamico. Allsidig sallad helt enkelt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar