måndag 1 juni 2009

Köttfärssås och kycklinggryta - storkok för snabba middagar


Dags att fylla upp frysen med matlådor och barnmat. Gör en stor laddning köttfärssås som får stå och bubbla på spisen hela dagen. Tar undan en del innan jag saltar och gör barnmat. Dottern får köttfärssås med maj, ärtor, paprika och ris samt köttfärssås med grädde och fint tärnad morot och palsternacka.

Gör även en kycklinggryta med grädde, lök, kålrot, palsternacka, morot och ris. Använder passerade tomater som jag sjuder en kycklingfilé i tillsammans med alla grönsaker. Hackar filén när den är färdig och grönsakerna är mjuka, späder med grädde och tillsätter kokt ris.

1 kommentar:

  1. Många bra recept Karoline ! Mailade dig efter jag sett din sida men du svarade aldrig. Kanske inte kom fram ?
    Hur som helst, hoppas allt är bra med dig familjen och "magen" / Maria

    SvaraRadera