tisdag 23 juni 2009

Mumsig tonfiskröra

Röran är god till bakad potatis men idag blandade jag ner färskpotatis och gräslök i röran och serverade med sallad på tortillabröd.


Tonfiskröra till 2 hungriga eller 4 mindre portioner

2 hårdkokta ägg
½ burk (à 340 g) majs

1 burk (185 g) tonfisk (i vatten)

1½ dl gräddfil eller matlagningsyoghurt

2 vitlöksklyftor

2 msk kapris

½ tsk salt

1 tsk peppar

(färskpotatis om du inte har bakpotatis)

ev. tortillabröd


Gör så här:

  1. Skala och hacka äggen.
  2. Låt majs och tonfisk rinna av.

  3. Blanda ägg, tonfisk, majs och gräddfil i en skål.

  4. Skala och pressa i vitlöken.

  5. Tillsätt kaprisen och smaka av med salt och peppar.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar