onsdag 17 juni 2009

Tisdagskyckling

Till gårdagens middag gjorde jag kokt kycklingfilé, bulgursallad och en örtkräm.


Till 2 personer

Kycklingen

2 kycklingfileér


Täck fileérna med vatten och lägg i en buljongtärning. Sjud tills innertemperaturen är 70 grader.


Salladen

1,5 bulgur

3 dl av kycklingbuljongen

Valfria grönsaker,frukter och örter t ex tomat, paprika, vattenmelon, persika, gurka, sallad, gräslök, persilja.


Koka enligt anvisningarna på paketet. Låt kallna. Blanda med frukt och grönsaker.


Örtkrämen

En näve örter t ex persilja, gräslök, mynta.

1,5 dl Naturell yoghurt av medelhavstyp

1 pressad vitlöksklyfta

Salt


Hacka örterna. Blanda örter, yoghurt, vitlök och salt.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar